Blog

O Robloxu

16.12.2010 14:15

Roblox, free online hra pro všechny, kteří mají v oblibě LEGO.

O Robloxu

 

Roblox je zdarma online multiplayer hra, kde Hrajete na vytvořené uživatelem světy s bloky. Na rozdíl od většiny ostatních hry nejsou k dispozici žádné předdefinované cíle. Jsou uvedeny různé objekty, skriptovací jazyk jiných lidí a vlevo dělat co chcete. K účtu zdarma získáte postavu a místo. Můžete přizpůsobit své místo a postavu, ale můžete navštivt kohokoli jiného z místa.

 

Odznaky

 

link={{{link}}}Boj proti zahájení - Tento průkaz je dán na každý hráč, který byl ověřen jako své bojové schopnosti kumulací 10 vítězství v bitvě. Hráči, kteří mají tento průkaz nejsou kompletní seznamují a pravděpodobně vědí, jak zpracovat své zbraně.


link={{{link}}}Válečník - Tento průkaz je věnována bojovníci z Robloxia, kteří mají čas a čas znovu ohromen jejich foes v bitvě. Získání tohoto znaku musí do racku až 100 vykrojení. Kdo má tento průkaz ví, co dělat v boj!


link={{{link}}}Bloxxer - kdokoliv, kdo má vytvořené tohoto znaku je skutečně velmi nebezpečné hráč. Těch Robloxians, kteří na boje v aplikaci excel lze snad jednoho dne k dosažení této počest Bloxxer odznak. Je uveden válečník s bloxxed nejméně 250 nepřátel, kteří je ochutnávání vítězství vícekrát než on nebo ona utrpěl odpojovací. Heil!
 

 

Homestead - the usedlost znaku je vytvořené tak, že vaše osobní místo navštívili 100 krát. Hráči, kteří tomuto účelu prokázaly, schopnost vytvářet příjemné věci, které byly Robloxians dalších zúčastněných dost v rezervovat. Jump-start na získávat tuto odměnu příjemných lidí přijde navštívit místo získat.


Bricksmith - The Bricksmith znaku je vytvořené tak, že osobní oblíbeným místem. Jakmile v místě, kde byly navštívil 1000 krát, zobrazí se toto ocenění. Robloxians s Bricksmith odznaky jsou uskutečněné tvůrci, kteří byli schopni vytvořit místo, které lidé chtěli prozkoumat tisíc časy. Bezpochyby vědí věc nebo dva o vývojářů cihel.
Pozván - Robloxia je naprostá nezmapovaném sféry, tak velké, jako fantazie. Jednotlivci, kteří pozvat ostatní v úsilí mapování této tajemné oblasti se uplatní ve společnosti Robloxian. Občané, kteří úspěšně nabírá tři nebo více komunita objevitelé prostřednictvím sdílení Roblox mechanismem, přítel se zadávají pomocí tohoto znaku.


Velvyslanec - jedna z nejčastější dotazy účastníků požádat Builderman je: "Může I práci za vás?" nebo "Máte pracovní místo pro mě?" Jsme nikdy jste měli dobrou odpovědí na tyto otázky před. Změnil, všechny změny a velvyslanec program!
Přátelství - Tento průkaz je věnována hráčů, kteří jste přijali Roblox Společenství a provedli nejméně 20 přátel. Lidé, kteří mají tento průkaz jsou dobré lidé znají a mohou pravděpodobně vám pomůže Pokud máte potíže.


Odznak správce - Tento průkaz identifikuje každý, kdo ve skutečnosti pracuje v Roblox. Je-li kdokoli je požadována má pravomoci správce nebo nároků na Roblox tým, kontrola a tématu, pokud má tento průkaz. Pokud tomu tak není, tyto jsou ležící a používejte funkce "Nahlásit zneužití" okamžitě.


Super moderátor odznak - Tento průkaz identifikuje účet patří moderátor ROBLOX Super. Pouze oficiální ROBLOX moderátoři vlastnit tohoto znaku. Pokud někdo tvrdí, že je moderátor, ale nemá tohoto znaku, se potenciálně snaží je omyl. Super moderátoři se věnuje pozornost na všechny oblasti ROBLOX včetně fór, obrazy, herní konverzaci a některé oblasti, tajné. Mají Super výkon zářící kladiva a nejsou Nebojte se použít.


Moderátor fóra - uživatelé s tohoto znaku se Moderátoři fóra. Tyto mají zvláštní pravomoci na fórum ROBLOX a jsou schopni odstranit podprocesy, které porušují pokynů Společenství. Tento průkaz je udělováno pouze pozvání.
Obraz moderátora - uživatelé s tohoto znaku se obraz moderátoři. Moderátoři obrazu mají zvláštní pravomoci na ROBLOX, které mohly schválit nebo dohlížitele odmítnout obrazy, které odeslat jiným uživatelům. Odmítnuté obrazy jsou okamžitě vytěsnit z webu.


Stavitele Club - členové slavné klubu Builders zobrazení tohoto znaku hrdě. Stavitelé Club je služba placeného pojistného. Obdrží několik výhod: dostanou deset míst na svůj účet místo, dostanou možnost procházet webové stránky bez vnější reklamy, mohou prodávat košile získat Robux a TiX a testovací funkcí může k dispozici členům klubu pro pokročilé testování hry. Další zvláštní oprávnění pro členy klubu stavitelé jsou plánovány a bude odhalena v čase.


Tvůrce Turbo Club - členové klubu exkluzivní Builders Turbo patří většina vyhrazené ROBLOXians. Turbo Builders Clubu je služba placeného pojistného. Obdrží mnohé výhody získané v pravidelných Builders Club, kromě několika exkluzivnější inovací: dostanou dvacet pět míst na svůj účet namísto deset pravidelných Builders Club, mohou vydělat denní příjem z 35 ROBUX, mohou prodávat své výtvory ostatním v katalogu ROBLOX, dostanou možnost procházet webové stránky bez vnější reklamy, získají exkluzivní klobouk vedoucí červeného webu Turbo Builders Club a obdrží zboží výhradní zařízení.


Fantastická tvůrce Club - členů neskutečných Builders Club, VIP ROBLOXians. Jsou ve smetaně plodiny. Fantastická Builders Club je služba placeného pojistného. Obdrží 100 míst, 100 skupin, 60 ROBUX za den, odemkněte neskutečných stránkách motiv,
[Automatically translated by Microsoft® Translator]

 

Marný útěk

14.12.2010 17:07

Příběhy Legopolicie

 

Konečně se mi to podařilo!

Juhů!

Ať mě nikdo hlavně nesliší!

 

 

 

 

 

 

A hlavně nevidí!

Vzduch je čistej, až na veřejnou kadiboudu!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ta schránka je skoro plná, co pak píšou?!

.............

Á, účty za elektriku!

Tak tam přidáme alespoň 2 nuly.

Muahahaaaaaahaahah!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dup, Dup....

Sakra, PES

 

Vzdávám se!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

První zpráva

14.12.2010 16:26

Dnes byl spuštěn náš nový blog. Prosím sledujte jej, budeme se snažit přinášet vždy aktuální informace. Číst zprávy tohoto blogu je možné i přes RSS kanál.

Diskusní téma: Hra

Datum: 13.04.2024

Vložil: Scottvab

Titulek: robot88


Datum: 12.04.2024

Vložil: RobertJep

Titulek: Hallo write about your the price

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

Datum: 12.04.2024

Vložil: RobertJep

Titulek: Hello, i am wrote about the price

Salam, qiymətinizi bilmək istədim.

Datum: 11.04.2024

Vložil: vintovye_svai_jesr

Titulek: винтовые сваи

Почему винтовые сваи являются лучшим выбором для вашего фундамента
винтовые сваи дешево [url=vintoviye-svai.ru]vintoviye-svai.ru[/url] .

Datum: 08.04.2024

Vložil: Michellefoeno

Titulek: FastLoansOnly

Hello!
Can you please tell me how I can get an online microloan till payday today?
I have already made it on the site through your telegram channel: FastLoansOnly
Some details I would like to clarify.
Thank you in advance, Michelle

Datum: 07.04.2024

Vložil: LARCHE Adaph

Titulek: FASSADEN- UND TERRASSENDIELEN AUS SIBIRISCHER LARCHE LARCHELARCHE

Entdecken Sie die zeitlose Schonheit und au?ergewohnliche Qualitat unserer Fassaden- und Terrassendielen aus sibirischer Larche und sichern Sie sich jetzt im Gro?handel einen Lot von 25 Kubikmetern fur Ihre Projekte in Bayern. LARCHE

Datum: 06.04.2024

Vložil: XRumerTest

Titulek: Test, just a test

Hello. And Bye.

Datum: 06.04.2024

Vložil: Bryandit

Titulek: Crazy discounts! 2 keys left for sale activation key for GSA Search Engine Ranker with a 50% discount

Hello! Crazy discounts, hurry up!
We are Drop Dead Studio and our goal is to help companies achieve impressive sales results through automated marketing.
[b]2 keys left for sale activation key for GSA Search Engine Ranker with a 50% discount[/b], we are selling due to the closure of the department that works on this software. The price is two times lower than the official store. At the output you will receive a name\key to work with.
[b]Hurry up, keys are limited[/b] Write to us in telegram: [b]@DropDeadStudio[/b]!

The fresh database for XRumer and GSA Search Engine Ranker has gone on sale, as well as a premium database collected by us personally, it contains only those links on which you will receive active links, that is, clickable ones + our own database of 4+ million contact links, for selling electronic goods and everything that your imagination allows you!
[b]ATTENTION! 40% discount only until 04/10/2024[/b]!
When applying, please indicate the promotional code [b]DD40%[/b] in telegram: [b]@DropDeadStudio[/b]!

Datum: 05.04.2024

Vložil: PeterTup

Titulek: заговор на торговлю на соль - отзывы о 89842861265

Проведенные исследования показывают, что психологическое состояние человека может оказывать влияние на его успех в бизнесе. Магические практики, такие как заговоры, могут стать эффективным инструментом для изменения этого состояния. Заказав заговор на хорошую торговлю у Романа Петровича на сайте nfkts545.ru (ватсап 8 (984) 286-12-65), я убедился в этом на собственном опыте.


-заговоры на удачную торговлю - как найти настоящего мага а не шарлатана
-заговор на торговлю на соль - маги красноярска проверенные 89842861265
-заговор на торговлю на прибыль - заговоры на удачную торговлю nfkts545.ru
-заговор эффективный на торговлю
-заговор на хорошую торговлю в магазине
-заговор на удачную торговлю
-мощный заговор на торговлю
-------------------------------------------------------
-заговор на хорошую торговлю читать
-заговор на торговлю на рабочем месте
-заговор на хорошую торговлю в магазине

Datum: 05.04.2024

Vložil: Bryandit

Titulek: Crazy discounts! 2 keys left for sale activation key for GSA Search Engine Ranker with a 50% discount

Hello! Crazy discounts, hurry up!
We are Drop Dead Studio and our goal is to help companies achieve impressive sales results through automated marketing.
[b]2 keys left for sale activation key for GSA Search Engine Ranker with a 50% discount[/b], we are selling due to the closure of the department that works on this software. The price is two times lower than the official store. At the output you will receive a name\key to work with.
[b]Hurry up, keys are limited[/b] Write to us in telegram: [b]@DropDeadStudio[/b]!

The fresh database for XRumer and GSA Search Engine Ranker has gone on sale, as well as a premium database collected by us personally, it contains only those links on which you will receive active links, that is, clickable ones + our own database of 4+ million contact links, for selling electronic goods and everything that your imagination allows you!
[b]ATTENTION! 40% discount only until 04/10/2024[/b]!
When applying, please indicate the promotional code [b]DD40%[/b] in telegram: [b]@DropDeadStudio[/b]!

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Přidat nový příspěvek